E-mailmarketing

Tijdens onze voordrachten en workshops, krijgen we regelmatig een reactie uit het publiek: 'e-mailing is voorbij. Ik word ervan overstelpt'. Ons antwoord hierop is zeer eenvoudig: 'Maak eens een e-mail die NIET gedeletet wordt'.

Wat kan e-mailmarketing betekenen voor uw bedrijf?

Er bestaan 2 soorten e-mailingcampagnes. Een goede e-newsletter die op regelmatige tijdstippen uitgestuurd wordt naar klanten en prospecten onderhoudt de band van hen met uw bedrijf op korte en lange termijn.

Daarnaast kan een gerichte e-mailing van een bepaald product of dienst van uw bedrijf en gericht aan een juiste doelgroep wonderen doen.

Een goed database bestand is de basis van goede e-mailing

Breng eerst eens uw klanten en prospecten in kaart want hoe kan u de juiste boodschap brengen bij de juiste persoon brengen als u uw klanten en prospecten niet op een deftige manier geordend heeft. Welnu, ook hier denken wij voor u out of the box. U zult versteld staan van het resultaat.

Wat is nu een goede e-newsletter?

Neem een voorbeeld aan uzelf. U leest toch ook enkel wat er u interesseert! Hetzelfde geldt voor uw klanten en prospecten. Probeer ze te triggeren met wat ze willen lezen, met wat ze willen weten over uw bedrijf, uw producten, uw diensten, kortom met wat hun interesseert. ‘As simple as that’ zouden we zeggen. Makkelijker gezegd dan gedaan maar wij leren het u graag aan.

Een gerichte e-mailing kan wonderen doen

Een gerichte e-mailing van een specifiek product of dienst van uw bedrijf is altijd gericht op een juiste doelgroep. Als u deze uitstuurt met een professioneel e-mailplatform kan u nadien perfect weten wie er geïnteresseerd is in uw e-mail. Dan is enkel nog de taak van uw verkoopsteam om de geïnteresseerden op te volgen en een verkoop af te werken.

Maak gebruik van een professioneel e-mailplatform

Of uw e-mailcampagne succesvol was, kunt u met het gebruik van een professioneel e-mailplatform perfect achterhalen of uw e-mailcampagne succesvol was. Wist u dat na de verzending van uw e-mail kan zien wie uw e-mailing heeft gelezen en wat ze hebben gelezen? Meten is weten noemen we dat.

Wilt u leren hoe u met e-mailmarketing resultaat kunt boeken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.