E-interim

 

Interim marketing

Uit ervaring met huidige klanten weten we dat veel kmo's worstelen met het goed en vooral efficiënt gebruiken van het internet. Zo laten zij veel kansen onbenut om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten beter te bedienen:

  • Een goede website bevat de juiste content en moet op een regelmatige basis onderhouden worden.
  • Een e-mailcampagne of e-newsletter laat uw klant of prospect aanvoelen dat u er nog steeds bent voor hen.
  • Sociale netwerksites zoals Facebook en Linkedin zijn krachtige instrumenten voor een gezonde klantenbinding.

Ontbreekt het u hiervoor aan tijd, inspiratie of personeel? 

Dan levert u beter geen half werk. Bij ons kunt u dit werk uitbesteden. 

Wij kunnen de volledige zorg voor het updaten van uw site, het schrijven van uw nieuwsartikelen, het versturen van uw e-nieuwsbrief of het onderhouden van uw aanwezigheid op sociale netwerksites van u overnemen. 

Wij denken mee met u

Bij de start van een samenwerking doen we eerst een beknopte bedrijfsanalyse van uw bedrijf (produkt, klantenkring, organisatie, doelstellingen). Daarna bespreken we samen een strategie om uw bedrijf optimaal in de markt te plaatsen op het internet.

Hoeft u dan enkel achterover te leunen en toe te kijken?

Uiteraard niet, want uw input is essentieel. 

U doet “à la carte” op ons beroep en we plannen op regelmatige basis een meeting waarin we de resultaten van uw website en uw e-mailcampagnes bespreken, samen de analyse van uw internet marketing doen en alert blijven voor nieuwe ideeën.


Interesse in een interim marketeer voor uw bedrijf?

Stuur dan een mailtje naar frank@e-on.be of vul onderstaand formulier in. Dan contacteren wij u voor een eerste vrijblijvend gesprek.