Linkedin for business

Verzorg u een beetje op Linkedin

Wist u dat de meeste van jouw prospecten u en uw eerst bekijken op Linkedin vooraleer ze bij u langskomen? Waar of niet waar? Kijk eens naar uzelf. Doet u toch ook ! Als bedrijfsleider zorg je dus best dat jouw bedrijf professioneel overkomt op het internet.

Wist je dat LinkedIn dé bron is om klanten te vinden?

Heel wat van uw klanten en prospecten hebben een LinkedIn-profiel. Zelf hebben we ons de afgelopen jaren in binnen- en buitenland verdiept in de mogelijkheden van LinkedIn. Vandaag halen we dan ook de helft van onze leads uit LinkedIn. Dat kunt u ook.

Linkedin is uw professionneel paspoort

Uw persoonlijk profiel en uw bedrijfsprofiel op Linkedin is een afspiegeling van u en uw bedrijf. Samen met u optimaliseren we uw persoonlijke profiel, die van uw medewerkers en uw bedrijfsprofiel.

Wat zijn de mogelijkheden van Linkedin?

  • Met het posten en communiceren via uw persoonlijk profiel en bedrijfsprofiel onderhoudt u een band met uw klanten, tenminste als de inhoud ervan de moeite waard is.
  • U heeft 1e rangscontacten maar wist u dat de beste prospecten 2e rangscontacten zijn. Hoe gaan we die gaan bereiken? Wij leren het u graag.
  • Wist u dat u heel nauwkeurig nieuwe doelgroepen in kaart kunt brengen, regionaal, provinciaal, nationaal en internationaal? Wij leren het u graag.
  • Wat is de functie en de meerwaarde voor uw bedrijf van groepen op Linkedin? Wij leren het u graag.

Wilt u een professioneel Linkedin profiel?

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.