Nieuws

Optimaliseer uw Google Places-vermelding

Wist u dat één van de vijf zoekopdrachten gerelateerd is aan een locatie? Vaak zal Google in de zoekresultaten de bedrijven met een vermelding op Google Maps hoog plaatsen.

Inzicht in je klant = basis van een goede website

De basis voor een goede website is inzicht verwerven in je klant door onderzoek. Baseer de inhoud van je website op feiten en niet enkel op meningen.

E-mailmarketing: 6 tips voor een beter resultaat

Het aantal keren dat je e-mail wordt geopend is natuurlijk afhankelijk van de doelgroep ontvangers. Het verhogen van het aantal opens kun je stimuleren door rekening te houden met de volgende tips.

Neem tijd voor evaluatie

Een langere vakantieperiode is een ideaal moment om de inspanningen op vlak van online marketing te analyseren. Enkele tools die u daarbij helpen.

Schrijf een checklist

Mensen houden van lijstjes. Het brengt orde in de chaos, en geeft ze structuur. Het idee achter een checklist voor u is het volgende: zet een deel van uw kennis op papier en deel het met uw doelgroep.

Leg uw site in handen van mensen met marketingkennis

Zijn uw internetactiviteiten in handen van netwerkbeheerders en programmeurs? Dan is dat volledig onterecht: internet is een volbloed marketinginstrument voor marketeers.