Heb je al eens nagedacht over 2019?

Ben je benieuwd hoe je website het afgelopen jaar scoorde en hoe je internet strategie bijdroeg voor je bedrijf? Ik neem graag deze internet resultaten samen met jou door.

Daarnaast bekijken we samen de nieuwe trends voor 2019 en kunnen we brainstormen wat je het komende jaar kunt verbeteren.

Een internet marketingplan op maat van uw bedrijf

Voor veel bedrijven schrijven wij het internet marketingplan uit. Dit is de digitale communicatiestrategie die het best past bij uw bedrijf. Het brengt de strategie in kaart op vlak van website, e-mailmarketing, database-marketing en social media. We koppelen er ook resultaatgerichte doelstellingen aan die perfect meetbaar zijn zoals meer leads, meer omzet en vooral meer rendement.

Hoe gaan we te werk?

Uit ervaring weten we dat veel bedrijven in het internet verhaal het bos door de bomen niet meer zien en ze hebben schrik om het aan te pakken.

Laat je daarom voor het uitschrijven van een internet marketingplan begeleiden door externe internet markeer. Je geniet van zijn ervaring op het gebied van internet en marketing, terwijl je zelf de touwtjes in handen houdt. In elk geval zal je verbaasd staan van de mogelijkheden die het biedt voor jouw bedrijf.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een verkennend gesprek. Op basis van jouw bedrijfsverhaal bespreken we de concrete noden en behoeften op het vlak van internet en digitale communicatie en we tonen je hoe een internet marketingplan in elkaar steekt.