Heeft u al een e-marketingplan voor 2018?

Met het eindejaar in zicht is het tijd om na te denken over hoe u uw klanten en prospecten het best kunt benaderen in 2018 voor een goed bedrijfsresultaat. We helpen u hier graag bij.

Uw website

Op basis van uw huidige website geven we u richtlijnen en aanwijzingen om uw website resultaatgerichter te maken. Indien u dit wenst, bepreken we die aanwijzingen samen met uw webmaster en volgen we deze aanpassingen op.

Uw database

De basis om te kunnen communiceren is natuurlijk het bijhouden van klantengegevens of gegevens van prospecten zoals hun naam, telefoon/gsm en natuurlijk hun e-mailadres. Ook hier schrijven we voor uw bedrijf de segmentering uit voor een ideale database, een goudbron voor de toekomst.

De mogelijkheden van e-mailmarketing voor uw bedrijf

E-mailmarketing is een kwestie van de juiste boodschap te brengen bij de juiste persoon. As simple as that. Op basis van uw bedrijfsverhaal schrijven wij de mogelijkheden uit om het beste resultaat te halen uit gerichte en goed voorbereide e-mailmarketing campagnes.

De kracht van social media voor uw bedrijf

Op vandaag zijn er honderden social media mogelijkheden. Maar welke past nu bij uw bedrijf. Ook hier geven we u op basis van uw bedrijfsverhaal aan welke social media u best aanpakt voor een optimaal resultaat.

Wenst u een eerste vrijblijvend gesprek hierover?

Stuur dan een e-mail naar frank@e-on.be of vul onderstaand formulier in. Wij contacteren u dan eerstdaags om een datum te prikken.